Μαριόλη Πέπη, Career Coach – Εμψυχώτρια Θεάτρου

Η Πέπη Μαριόλη έχει εργαστεί επί 10 χρόνια σε θέσεις Μάρκετινγκ σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Career Coach, στηρίζοντας τους ανθρώπους στην επιδίωξη μιας ικανοποιητικής και ουσιαστικής επαγγελματικής ζωής.

Αυτή την περίοδο σχεδιάζει και υλοποιεί πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για σύνταξη βιογραφικού και αναζήτηση εργασίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και ένα πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για σχολεία.

Έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό στην Έρευνα Μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο του Tilburg της Ολλανδίας και μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε συνέδρια για θέματα επιχειρηματικότητας, τηλε-εργασίας, θέατρου και συμβουλευτικής, ενδυνάμωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, εθελοντισμού και εργασίας. Χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους συμβουλευτικής και coaching, όπως η εστίαση στη λύση και αφηγηματικές τεχνικές.

Εκτός από τον χώρο του coaching, συμμετέχει ως ηθοποιός και εμψυχώτρια στην Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου, που πραγματοποιεί θέατρο, με σκοπό την κοινωνική αλλαγή. Έχει υπάρξει εθελόντρια και συντονίστρια της ομάδας για τη Βία κατά των Γυναικών της Διεθνούς Αμνηστίας και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης για την περίοδο 2015-2016.