Δελτίο Τύπου Εσπερίδας

H HR Community σας προσκαλεί σε εσπερίδα με θέμα: «Πλάτωνας ή Αριστοτέλης: Ποιον θα επιλέγατε για ηγέτη στην εταιρία σας;», την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 από τις 18:00 έως τις 22.00, στο Ιωνικό κέντρο, Λυσίου 11, Πλάκα.

Η εσπερίδα, που οργανώνεται από το Skywalker.gr σε συνεργασία με το VSN HUB, είναι  μία πρόκληση σε δημιουργικό, ανοικτό  διάλογο προς ανατρεπτικά μοντέλα σκέψης.

Στελέχη και επαγγελματίες της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ηγεσία μέσα από το  πρίσμα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, στη δυναμική της  επιχειρηματικότητας του 21ου αιώνα.

H Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα – Συγγραφέας, μέλος Advisory Panel VSN Hub, ο Δρ. Μιχάλης Κατσιμίτσης – Δόκτωρ Φιλοσοφίας – μέλος Advisory Panel VSN Hub και η κα Βίκυ Ευαγγελίου M.B.A – Επιχειρηματίας – Συνιδρύτρια VSN Hub,  εμπνευσμένοι από τους δύο μεγάλους Έλληνες φιλοσόφους, θα μας  μυήσουν βιωματικά στην εξερεύνηση των αρχών του HR.

Μετά τις βασικές εισηγήσεις και συζητήσεις, θα συνεχίσουμε στην ταράτσα του Ιωνικού Κέντρου με οίνο και θέα την Ακρόπολη.

Δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή  17 Ιουνίου στις 14:00,  εδώ: http://www.hrcommunity.gr/forma-simmetochis-stin-esperida/

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής 17:00 με 17:50.

Η συμμετοχή στην εσπερίδα είναι χωρίς χρέωση.

Η HR Community είναι ανοιχτή κοινότητα στελεχών και επαγγελματιών της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, που στόχο έχει να συμβάλλει στην αξιοποίηση των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων και στη δημιουργία κοινωνικής αξίας. Με πρωτοβουλία του skywalker.gr ξεκίνησε τη διοργάνωση δράσεων για τη σύγκλιση των παραγόντων του οικοσυστήματος του HRM στην Ελλάδα.

Πληροφορίες: κα Μπαντή Κέλλυ, email: kbanti@skywalker.gr,  Τηλ:  210 9730280.

hrcommunity.gr

vsnhub.com