Διοργάνωση

Το Skywalker.gr από το 1999 παραμένει η πρώτη και η μόνη αμιγώς ελληνική πλατφόρμα σύγκλισης αναγκών που αφορούν στην εργασία, λειτουργώντας ως εργαλείο ζεύξης προσφοράς και ζήτησης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην αναδόμηση της ελληνικής αγοράς εργασίας δημιούργησε την HR Community, μια ανοιχτή κοινότητα στελεχών και επαγγελματιών των ανθρώπινων πόρων και του οικοσυστήματός τους, με σκοπό τη συμβολή στην αξιοποίηση των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων.

Από το 2012 ανέλαβε πρωτοβουλίες που αφορούν στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα, στον εθελοντισμό και στην ανάπτυξη ερασιτεχνικών δεξιοτήτων. Με τις δράσεις Athens #JobFestival, Thessaloniki #JobFestival, HR Community Conference & Awards, Εducation Festival, Φεστιβάλ Εθελοντισμού, Μονοπάτια Απασχολησιμότητας, Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, Skywalker Workshops και HR Community Actions, συμβάλλει στη δημιουργία αποτελεσματικών δικτύων-κοινοτήτων στους πέντε αυτούς βασικούς κοινωνικούς πυλώνες.

H «Skywalker FreePress» με εβδομαδιαία κυκλοφορία σε 25.000 αντίτυπα και περισσότερα από 240 σημεία διανομής και παραλαβής σε όλη την Ελλάδα προσφέρει σε όσους το χρειάζονται πρόσβαση σε πληροφορίες για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους ζωής.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: περισσότερες από 4.000 εταιρίες δημοσιεύουν στο Skywalker.gr περισσότερες από 6.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες. Οι καθημερινές επισκέψεις ξεπερνούν τις 40.000.

Θυμόμαστε πάντα ποιες περιοχές της κοινωνίας υπηρετούμε.