Εύα Σταυρινάκη, Business Coach & Mentor, Human Breeze

Η Εύα Σταυρινάκη έχει 15ετή εμπειρία σε θέματα διοίκησης, διαχείρισης έργων και επιχειρηματικότητας. Μέχρι πρόσφατα, ήταν Διευθύντρια Ανάπτυξης Εργασιών και Marketing στην ΕΤΕΑΝ ΑΕ ενώ έχει εργαστεί και σε θέματα επικοινωνίας και marketing σε μεγάλες εταιρίες, όπως Intertrust ΑΕΔΑΚ και ΑΔΕΛ / SAATCHI&SAATCHI.

Σήμερα είναι Synthetic Coach σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και Business Development Mentor σε επιχειρήσεις. Παράλληλα, διδάσκει Business & Management. Παρέχει εθελοντικά συμβουλευτική υποστήριξη σε νέους επιχειρηματίες στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και σε προγράμματα του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Marketing από το Πανεπιστήμιο του Stirling στη Σκωτία και είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Είναι μέλος του International Association for Coaching.

Πιστεύει μέσα από την εμπειρία της ότι η επιχειρηματικότητα περνάει μέσα από την παιδεία, ενώ όραμά της είναι η κοινωνική και οικονομική εκπαίδευση όλων των ατόμων της κοινωνίας.