Πόπη Σκαγιά – Σταματοπούλου

Α’ Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος της  SKAG (Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ)

Η  Πόπη Σκαγιά-Σταματοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο 1963 και είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειας του Θεόδωρου και της Άννας Σκαγιά.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας (ΒΑ in Psychology) από το Deree College. Μετέπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο Management and Organizational Behavior, και το 1998 ολοκλήρωσε  μεταπτυχιακό  πρόγραμμα στο Marketing του CIM – Charted Institute of Marketing.

Από τοn Ιανουάριο του 1988 εργάζεται μαζί με τα αδέρφια της, Κώστα και Φανή, στην εταιρία του Ιδρυτή και Πατέρα της, Θεόδωρου Σκαγιά, που παράγει τα επώνυμα και ποιοτικά SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ τετράδια. Ξεκίνησε από το τμήμα Προμηθειών Πρώτων Υλών και το 1990, με τη δημιουργία του Τμήματος Εξαγωγών της εταιρίας, ανέλαβε το συντονισμό και ανάπτυξή των εξαγωγών με πρώτο εξαγωγικό προϊόν το SKAG κλασερ γραφείου. Στην πορεία η εταιρία μετονομάστηκε σε SKAG για χάρη της εξαγωγικής της δραστηριότητας. Τον Μάρτιο του 2001 αναλαμβάνει καθήκοντα Marketing Director, και από το Μάιο του 2014 κατέχει την θέση της Α’ Διευθύνοντος Συμβούλου της SKAG. O αισιόδοξος χαρακτήρας της και η δημιουργικότητά της συντελούν καθοριστικά στην επιτυχή εκπόνηση του έργου της.

Η Πόπη Σκαγιά είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Προμηθευτών ειδών Χαρτοπωλείου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΑ ΜΑΣ και εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Βιομηχανικό Τμήμα του ΕΒΕΑ.

Μιλάει πολύ καλά αγγλικά, είναι παντρεμένη με το Χρήστο Σταματόπουλο και είναι μητέρα της δεκαοκτάχρονης Γεωργιάννας Σταματοπούλου.