Απολογιστικό Δελτίου Τύπου: HR Community Conference & Awards 2019 «Παραγωγικά Παίγνια»


Το παιχνίδι στην υπηρεσία της παραγωγικότητας.


Μια πρωτότυπη προσέγγιση της ένταξης του παιχνιδιού στην παραγωγική διαδικασία διερευνήθηκε στο φετινό HR Community Conference & Awards, που διοργάνωσε το Skywalker.gr στις 9 Μαΐου 2019 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Στα «Παραγωγικά Παίγνια», όπως ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, συμμετείχε πλήθος εκπροσώπων από τον επιχειρηματικό και τον επιστημονικό κόσμο, σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες, managers παραγωγής και διοίκησης, θεσμικοί, ακαδημαϊκοί, στελέχη διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, gamers, αθλητές, σύμβουλοι.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσιάσεις


Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις των εισηγητών από το HR Community Conference 2019.

Δείτε εδώ

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου: Ημερίδα «Ευστάθεια: Ενημέρωση για σύγχρονα εργασιακά θέματα»


Έντονο το ενδιαφέρον του κοινού στην ημερίδα της HR Community στη Θεσσαλονίκη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη η ημερίδα της HR Community από το Skywalker.gr, φέτος υπό τον τίτλο «Ευστάθεια: Ενημέρωση για σύγχρονα εργασιακά θέματα», την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου, κυρίως από τον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο προκειμένου να ενημερωθεί για καίρια ζητήματα που αφορούν τα τμήματα προσωπικού των επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσιάσεις


Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις των εισηγητών από την ημερίδα «Ευστάθεια: Ενημέρωση για σύγχρονα εργασιακά θέματα» στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ

HR Community


H HR Community αποτελεί μια ανοιχτή κοινότητα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Skywalker.gr με στόχο να συμβάλλει στην αξιοποίηση των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων.

Διάγνωση δυσλειτουργιών, προσαρμογή γνώσης, εφαρμογή ιδεών, σύνθεση εργαλείων, προσδιορισμός στόχων και ανάπτυξη οράματος για τη δημιουργία αξίας.

Κοινότητα σημαίνει να αναζητάς συνεχώς κοινό τόπο, να επαναπροσδιορίζεις την ταυτότητά σου, να χαράζεις στρατηγική, αναδεικνύοντας όλες τις φωνές ως χρήσιμες και απαραίτητες.

Φωτογραφίες Εκδηλώσεων

HR_COMMUNITY_AWARDS_2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA