Αντωνακάκη Μαριάννα

NLP Developer

H Μαριάννα Αντωνακάκη, θεωρώντας πως η εκπαίδευση οφείλει να είναι μια δια βίου και παράλληλα διασκεδαστική διαδικασία, ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών όπου αποφοίτησε από το τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ σχεδόν παράλληλα με τη Φιλοσοφική σπούδασε Interior Design, Β.Α. Middlesex University και ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε περιοδικά. Στη συνέχεια πιστοποιήθηκε ως Staregister Wine & Spirits Expert, και καθώς διέγραφε ήδη πορεία συνεργασίας με περιοδικά και εφημερίδες εκπαιδεύτηκε σε New & Social Media Studies, καθώς και σε πολλά σεμινάρια Επικοινωνίας, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων.

Τα τελευταία χρόνια μετασχημάτισε την πολυετή της εμπειρία της στον χώρο της επικοινωνίας και των Media και πιστοποιήθηκε από το NLP University, Santa Cruz – California ως NLP Master Practitioner. Eίναι επίσης certified New Code NLP practitioner trained by ΙΤΑ of NLP. Είναι μέλος του European Board of NLP, του Hellenic Board of NLP και του International Directory of Certified Mental Health Facilitators, ενώ αυτό το διάστημα εκπαιδεύεται ως Global Career Development Facilitator.

Εφαρμόζει και εξελίσσει τα πιστοποιημένα συστήματα NLP, σε μια σειρά από πρότυπα και σχεδιασμένα εργαλεία, βάσει εμπειρικής παρατήρησης και συμπεριφορικού αυτοσχεδιασμού σε παιδιά, ξεκινώντας από την κόρη της, ενώ σχεδίασε δύο πρότυπα βιωματικά brand labs το NLPlay® και το NLPregnancy®, βάσει της αναπλαισίωσης και των βιωματικών πειραματισμών στη δική της δεύτερη εγκυμοσύνη.

Ο τίτλος που της χαρίζει το πιο δυνατό χαμόγελο είναι εκείνος του Motivator, διότι αντανακλά και το όραμά της για να εμπνεύσει όσους το επιθυμούν για μια καλύτερη, λειτουργική και χαρούμενη ζωή.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280