Μπίρης Νικόλαος

HR Manager, Ioniki Sfoliata


Ο Νικόλαος Μπίρης είναι Strategic HR Manager  στην εταιρία Ioniki Sfoliata S.A. από τον Μάιο 2019 μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Human Resources Manager  σε ομίλους ξενοδοχείων και σε ξενοδοχεία από το 2006 (Grecotel, Classical Hotels Titania Hotel Athens). Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Eπιχειρήσεων (University of Wales, Cardiff  Bachelor’s Degree in Business and Hotel Management) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master Degree in HR Management and Employment Relations Brunel University, UK).

Mεταξύ των αρμοδιοτήτων του είναι ο σχεδιασμός και η οργάνωση όσον αφορά όλες τις σωστές πρακτικές HR και η ευθυγράμμισή τους με τους στόχους της εταιρίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σχέση με το εργατικό δίκαιο, τις εργασιακές σχέσεις και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλεια στον χώρο της εργασίας. Είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των εκπαιδευτικών αναγκών, την κατάρτιση σχεδίου ανέλιξης του προσωπικού, καθώς και για την καταγραφή των ποσοτικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων.

Έχει διατελέσει καθηγητής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο New York College και στο IIEK Ακμή, διδάσκοντας τα μαθήματα Διοίκηση Επιχειρήσεων, F&B Management, Sales & Marketing, HR Βέλτιστες Πρακτικές  (παραγωγικότητα προσωπικού, εργασιακές σχέσεις). Έχει διατελέσει σύμβουλος στην Ελλάδα για ομίλους ξενοδοχείων, σύμβουλος για τη στρατηγική των ξενοδοχείων αλλά και για τη λειτουργική επάνδρωσή τους σε εργασιακό επίπεδο.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280