Παπαχατζής Κωνσταντίνος

Διευθύνων Σύμβουλος εταιρίας ΑΝΑΔΕΙΞΗ


Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως στέλεχος και διευθυντής πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού για κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις: Servier Pharmaceuticals, Shell Oil Company, KPMG International, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δημιούργησε και διευθύνει τη συμβουλευτική εταιρία ΑΝΑΔΕΙΞΗ με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και στις βαλκανικές χώρες, σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Έχει οργανώσει και εξελίξει τις εσωτερικές διαδικασίες λειτουργίας πολλών ελληνικών εταιριών, σε αρμοδιότητες ανθρώπινου δυναμικού και πωλήσεων. Ασχολείται ενεργά με την επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού (middle & upper management), διεξάγοντας πλήθος δομημένων συνεντεύξεων πανελλαδικά. Έχει διαχειριστεί την εξωτερική υποστήριξη εμπορικών τμημάτων εταιριών με πανελλαδική εμβέλεια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη πωλήσεων και το management των στελεχών. Με την επαγγελματική του ομάδα, έχει δημιουργήσει tailor made συστήματα αξιολόγησης απόδοσης για κορυφαίες εταιρίες.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης σε ανοικτά και ενδοεταιρικά σεμινάρια, για μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών. Ειδικεύεται σε εκπαιδευτικές ενότητες σχετικά με: την ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills), ηγεσία, επικοινωνία, οργάνωση, διαχείριση χρόνου, παρακίνηση και καθοδήγηση, διαπραγματεύσεις, ομαδικότητα κ.λπ., την ανάπτυξη πωλήσεων και την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις πωλήσεις και την αγορά εργασίας και προσκαλείται συχνά για αντίστοιχες ομιλίες και παρουσιάσεις από ΜΜΕ και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280