Ρούσσος Μιχάλης

HR Manager, Dust+Cream


Ο Μιχάλης Ρούσσος είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Middlesex University, καθώς και Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα τελευταία 18 χρόνια απέκτησε σημαντική εμπειρία στη συμβουλευτική, στη διαχείριση και στην ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων, καθώς και στην επιχειρησιακή οργάνωση.

Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και ως Γενικός Διευθυντής σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες με ηγετική παρουσία στους κλάδους της συμβουλευτικής, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του retail.

Στο πλαίσιο συνεργασίας του με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες καθώς και με οργανισμούς δημόσιου τομέα (ΔΕΗ, Vodafone, Intitex Group κ.ά.), ανέλαβε και διεκπεραίωσε  επιτυχώς ως project leader απαιτητικά projects, ενώ έχει ηγηθεί διαφορετικών τμημάτων με στόχο την παγκόσμια διείσδυση στην ευρωπαϊκή, στην ασιατική και στην αμερικανική αγορά. 

Από το 2021, ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Μισθοδοσίας, αποτελεί νευραλγικό στέλεχος της Dust+Cream, της μεγαλύτερης αμιγώς ελληνικής εταιρίας παραγωγής και πώλησης καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς με 87 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η διαρκής επένδυση και εστίαση στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων μέσα από ένα σύγχρονο «people first» περιβάλλον εργασίας είναι οι key pillars της φιλοσοφίας του Μιχάλη Ρούσου.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280