Χατζηπαύλου Γιώργος

Stand-up Comedian


Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται με το stand-up comedy επαγγελματικά από το 2007. Είναι ο πρώτος που στέγασε μόνιμα σε θέατρο παραστάσεις stand-up comedy στην Ελλάδα, το 2014 δημιούργησε το Stand up for U, έναν θεσμό κωμωδίας που στηρίζει φιλανθρωπικές δράσεις, ενώ μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει 5 σόλο παραστάσεις.

Επιπλέον, έχει συνεργαστεί σε παραστάσεις και περιοδείες στην Ελλάδα με Άγγλους κωμικούς αλλά και κωμικούς του Comedy Store και έχει δημιουργήσει από το 2016 το «Comedy club» για παιδιά, τη μοναδική ελληνική παράσταση stand-up comedy για παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Το 2015 έγινε ο πρώτος Έλληνας stand-up κωμικός του οποίου σόλο παράσταση προβλήθηκε σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο («Δύσκολα τα πράγματα», Alpha TV), ενώ τον Νοέμβριο του 2017 και τον Οκτώβριο του 2019 πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες περιοδείες ελληνόφωνου stand-up comedy εκτός Ελλάδας με sold-out παραστάσεις σε 22 πόλεις.

Έχει γράψει και παρουσιάσει σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο ίντερνετ. Από το 2014 μέχρι σήμερα καλλιτεχνική έδρα του στην Αθήνα αποτελεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280