HR Community Conference & Awards 2019 «Παραγωγικά Παίγνια»

9 Μαίου 2019 Πολυχώρος Αθηναις

Εγγραφή συνέδρου

Πλεονεκτήματα συνεδρίου

Keynοte Speaker


Κώστας Παπαχριστόπουλος
"Κεντρική ομιλία: «Τους κύκλους τάραττε»: Σκέψεις για τον «εμβολιασμό» της παραγωγικής διαδικασίας με τον «ιό» του παιχνιδιού"

 

Panels


Πάνελ Ι: «Τα παιδία παίζει»: Κυρίαρχος του παιχνιδιού το ίδιο το παιχνίδι
Πάνελ ΙΙ: «Παιγνίου και Εργατών γωνία»: Ποιος και πώς μπορεί να βοηθήσει στο work gamification
                                            

Awards


Aπονομή βραβείων & Tιμητικών διακρίσεων
Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν εταιρίες & οργανισμούς, επιβραβεύοντας την ανάπτυξη & την εφαρμογή επιτυχημένων και καινοτόμων πρακτικών, μεθόδων και στρατηγικών του HRM

 

Ομιλητές Συνεδρίου

Γεννήθηκε το 1950 σπούδασε και εργάστηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, όπου  και διαμένει. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε τεχνικά θέματα (1974), στη  διοίκηση επιχειρήσεων (1982), εξειδικεύτηκε στην περιβαλλοντολογία  (1984) και στην ασφάλεια στην εργασία (1985), και σήμερα ως  συνταξιούχος δεν έχει άμεσα εργασιακές υποχρεώσεις.

Δημήτριος Μιχαηλίδης
Δημήτρης Φυντάνης

Η Νάνσυ Παπαλεξανδρή είναι Ομ. Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού (2001-2007) και εκπρόσωπος της Ελληνικής Συνόδου Πρυτάνεων στην Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Έχει ιδρύσει και έχει διευθύνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη  Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (2002-2011) στο οποίο συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως Ακαδημαϊκή Συντονίστρια.

Νάνσυ Παπαλεξανδρή

Είναι  απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), έχει συνολική επαγγελματική εμπειρία μεγαλύτερη των 30 χρόνων με απασχόληση σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες αλλά και ως ανεξάρτητος σύμβουλος. Η εμπειρία αυτή αφορά την διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς αλλά και την ανάπτυξη ίδιας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Λογιστής – φοροτεχνικός Α’ τάξης ΟΕΕ, Diploma IFRS-AIA, UK, MBA Hofstra University, ΝΥ, απόφοιτος ΟΠΑ.

Έχει 35 χρόνων εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, 15 ως οικονομικός διευθυντής, τα τελευταία 13 χρόνια ως ιδρυτής και senior partner της KEY Consultants.

Γρηγόρης Ταπεινός

Η Ελίνα Ροϊνιώτη είναι κοινωνιολόγος και ερευνήτρια στο χώρο των ψηφιακών παιχνιδιών. Έχει λάβει το διδακτορικό της δίπλωμα από το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού (ΕΜΠΟ) του Παντείου Πανεπιστημίου, με ερευνητικά ενδιαφέροντα τη μελέτη του χώρου του παιχνιδιού, τη διερεύνηση των κοινωνικοποιητικών λειτουργιών των διαδικτυακών παιχνιδιών, αλλά και τη δομική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ παιχνιδιού, κουλτούρας και πολιτισμού.

Ελίνα Ροϊνιώτη

Ο Ιωάννης Νικολάου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών και Διευθυντής Έκδοσης (Editor-In-Chief) του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού International Journal of Selection and Assessment. Είναι συγγραφέας βιβλίων στον χώρο της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων και έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ιωάννης Νικολάου

Ο Νίκος Σταθόπουλος είναι συνιδρυτής και επικεφαλής της ISON Psychometrica, εταιρίας προηγμένων συστημάτων και εφαρμογών διοίκησης που ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την Αθήνα και προσφέρει υπηρεσίες στην περιοχή του ΕΜΕΑ. Έχει διαχειριστεί μεγάλο αριθμό έργων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για διεθνείς και τοπικές επιχειρήσεις, κρατικούς & περιφερειακούς οργανισμούς και για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Νίκος Σταθόπουλος

Ο Γιάννης Σκαρπέλος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Οπτικού Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 1999 ίδρυσε το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2007 ασχολείται με την ανάλυση ψηφιακών παιχνιδιών, και έχει επιβλέψει μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες και μία διδακτορική διατριβή με συναφή θέματα. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ψηφιακά παιχνίδια.

Γιάννης Σκαρπέλος

Η Αγγελική Τομαρά είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών και του τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τον Μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών του ίδιου τμήματος, με τίτλο «Από το κείμενο στη σκηνή».

Αγγελική Τομαρά

Ο Κώστας Καρπούζης είναι διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ (ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ) και Head of Games Programming στη SAE Athens.

Κώστας Καρπούζης

Αναλυτής συστημάτων λογισμικού και διαχειριστής έργων σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού.

Εστιάζεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προϊόντων και λύσεων πληροφορικής σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς και στη διαχείριση ομάδων υψηλής απόδοσης.

Γιώργος Βεϊνόγλου

O Κώστας Παπαχριστόπουλος (PhD, CPhychol/BPS), εργασιακός/οργανωσιακός ψυχολόγος,  είναι ιδρυτής της Cocreate,  μεταδιδακτορικός ερευνητής του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ και διδάσκων μαθήματα οργανωσιακής ψυχολογίας & συμπεριφοράς στο ΟΠΑ, στο ΕΚΠΑ, στο EMΠ και στο ΕΑΠ.

Κώστας Παπαχριστόπουλος

Ο Δημήτρης Κουτσομήτσος είναι Game Designer και ιδρυτής και CEO της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών Tamasenco. Ήδη από το 2012 η εταιρεία επικεντρώθηκε στα παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, με την παραγωγή παιχνιδιών όπως το Wild West Saga και το Guess Word Puzzle.

Δημήτρης Κουτσομήτσος

Ο Μιχάλης ασχολείται με το game development από το 2012 κυρίως μέσω της βασικής του ιδιότητας ως Game Designer. Όντας συνιδρυτής της εταιρίας Traptics έχει συμμετάσχει στη παραγωγή πάνω από 20 παιχνιδιών διαφόρων τύπων σε όλες τις ευρέως γνώστες πλατφόρμες. Στην Traptics σχεδιάζουν τόσο τα δικά τους παιχνίδια όσο και παιχνίδια για άλλες εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, είτε αυτά είναι εκπαιδευτικά είτε εμπορικά.

Μιχάλης Παπαγαθαγγέλου

Ο Γιάννης Χατζόπουλος είναι ιδρυτής της ομάδας «Noema Games» και εμπνευστής του παιχνιδιού περιπέτειας «Aurora: Τhe Lost Medallion». Είναι Game Developer, Programmer και Audio Engineer και Audio Composer. Ασχολείται με την δημιουργία παιχνιδιών από τα παιδικά του χρόνια και του αρέσει να φτιάχνει σενάρια και γρίφους για παιχνίδια περιπέτειας.

Γιάννης Χατζόπουλος

O Βασίλης Ζορμπάς είναι χημικός μηχανικός και κάτοχος ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο του Leicester. Είναι ειδικός στη διοίκηση παραγωγής, τον προγραμματισμό και τη μείωση κόστους.

Βασίλης Ζορμπάς

Η Ντόρα Αγγελοπούλου εργάστηκε ως Full-time Trainer και ως Learning Consultant σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, διανύοντας χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης και βοηθώντας αντίστοιχο αριθμό εργαζόμενων στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Ντόρα Αγγελοπούλου

Μουσικοπαιδαγωγός με ειδίκευση στον Πολιτιστικό Σχεδιασμό (Diploma in Piano Performance NCoA, MSc Enviromental Design of Cities and Buildings HOU, MSc in Agricultural Engineering ΑUA).

Σχεδιάζει καινοτόμα  εκπαιδευτικά προγράμματα και γέφυρες επικοινωνίας. ‘Το παιχνίδι των πλήκτρων’ είναι μια κιναισθητική μέθοδος επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης ατόμων με διαφορετικούς ρυθμούς (piano4all).

Άννα Βαφειάδου

Στέλεχος με εμπειρία 22 ετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό στην ανάπτυξη και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, στη διοίκηση πωλήσεων και την επιχειρησιακή ανάπτυξη, καθώς και στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Έχει ειδικευθεί και διακριθεί στον τομέα της βιωματικής εκπαίδευσης επί σειρά ετών μέσω και του ρόλου του ως General Manager της ΕΥ ΖΗΝ Greece.

Γιώργος Καπούλας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Eίναι κάτοχος ΒΑ in Business Management από το Teesside University και ΜΑ in HR Management & Consulting από το Lancaster University.

Ιωάννης – Άγγελος Λιάτσος

Πρώην διεθνής αθλητής της πετοσφαίρισης. Γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στην Καβάλα, όπου έκανε και τα πρώτα αθλητικά του βήματα στην πετοσφαίριση..

Αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδος (σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Πανελλήνιο, Πάτρα, Λαμία, Ρέθυμνο κ.α. Κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδος.

Βασίλης Μηνούδης

Με πλέον των 25 ετών επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιριών και οργανισμών ως Διοικητική Διευθύντρια, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας, έχει παράλληλα αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων.

Ειρήνη Ν. Νικολαΐδου

Επιτροπή αξιολόγησης βραβείων

Η Ερµίνα Γάκη είναι Συµβουλευτική Ψυχολόγος (Μ.Α.). Σπούδασε Ψυχολογία (Β.Α.) στο Αµερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree College, πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές  στο Πανεπιστήµιο Keele της Αγγλίας στον τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογία της Υγείας στο ICPS College.
 

Γάκη Ερµίνα

Η Μαρία Γεωργαλά σπούδασε Κοινωνιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Παρίσι στον τομέα της Επικοινωνίας και Πληροφορίας. Κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση Σύμβουλου Σταδιοδρομίας, GCDF (Global Career Development Facilitator) (http://www.cce-global.org/GCDF), από τον Διεθνή Οργανισμό NBBC.

Γεωργαλά Μαρία

Ο Γιάννης Κώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και στη συνέχεια  από  το Οικονομικό Τμήμα της τότε ΑΣΟΕΕ και το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Φρειδερίκου-Αλεξάνδρου της Νυρεμβέργης  και  MBA απο το Πανεπιστήμιο ERASMUS  του Ρότερνταμ.

Κώτης Ιωάννης

Γεννήθηκε το 1950 σπούδασε και εργάστηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, όπου  και διαμένει. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε τεχνικά θέματα (1974), στη  διοίκηση επιχειρήσεων (1982), εξειδικεύτηκε στην περιβαλλοντολογία  (1984) και στην ασφάλεια στην εργασία (1985), και σήμερα ως  συνταξιούχος δεν έχει άμεσα εργασιακές υποχρεώσεις.

Δημήτριος Μιχαηλίδης

Κοινωνιολόγος, Coach & Mentor, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Deree College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜPhil in Social Sciences, University of Glasgow και υποψήφια διδάκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτος του Diploma in Coaching, University of Cambridge, UK και έχει εκπαιδευτεί στην ψυχολογική διάσταση του Coaching από το Academy of Executive Coaching, UK. Επιπλέον είναι απόφοιτος του προγράμματος «Εισαγωγή στην Ομαδική Ανάλυση» του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής, καθώς και του προγράμματος «Oργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching)» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φούντα Θεοδώρα

Με την Υποστήριξη

Υπό την Αιγίδα

      

   

Υποστηρικτές

                                                    

Χορηγοί Επικοινωνίας

                                           

Προϊοντικοί Χορηγοί

Διοργανωτής

Προηγούμενες Εκδηλώσεις

Τελευταία νέα

20 Nov 2019
GDPR Crete
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τον GDPR «Files Wide Shut!», που συνδιοργάνωσε το Skywalker.gr με το Europe Direct Crete...
20 May 2019
Έντονο το ενδιαφέρον του κοινού στην ημερίδα της HR Community στη Θεσσαλονίκη Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη η...
15 May 2019
Μια πρωτότυπη προσέγγιση της ένταξης του παιχνιδιού στην παραγωγική διαδικασία διερευνήθηκε στο φετινό HR Community Conference & Awards, που...
20 May 2018
HrCommunity 2018
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4o συνέδριο του HR Community. Στελέχη, ακαδημαϊκοί, σύμβουλοι και φοιτητές με υψηλό ενδιαφέρον για το θέμα ανταποκρίθηκαν...
10 May 2018
GDPR Thess
Με έντονο ενδιαφέρον και το κοινό να συμμετέχει ενεργά με καίριες ερωτήσεις μέχρι και τη λήξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα...

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας: