Πλεονεκτήματα συμμετοχής στα βραβεία

Η βράβευση σε μία από τις κατηγορίες των HR Community Awards 2015 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις εταιρίες, μεταξύ των οποίων και τα ακόλουθα:

  • Αυξημένη αναγνωρισιμότητα: Την τελετή βράβευσης θα παρακολουθήσει πλήθος από φορείς και καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων.
  • Κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης: οι νικητές θα προβληθούν δυναμικά σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα σε όλη την Ελλάδα, στα οποία περιλαμβάνονται και τα περιοδικά Χρήμα, bΙΤ & MOBILE, το skywalker.gr, bitdaily.gr. Οι νικητές θα προβληθούν επίσης στα μέσα των συνεργατών μας.
  • Μοναδική πλατφόρμα προώθησης: τα HR Community Conference & Awards 2015 προωθούνται σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του HR Community Conference & Awards.
  • Δώρο το άκρως επιστημονικό προϊόν «Komvos Επιστημονικής Ενημέρωσης» με ερωτήσεις και απαντήσεις σε όλα τα εργατικά θέματα, αξίας € 200, σε όσες εταιρείες βραβευτούν
  • 2 προγράμματα Payroll / HR, αξίας € 5.000 το καθένα, που θα κληρωθούν μεταξύ των πρώτων νικητών των βραβείων στις κατηγορίες Culture & Practices

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280